fbpx
Начало » Бакалавър » Военното окръжие в Ямбол приема документи за ранно записване за курсанти

Военното окръжие в Ямбол приема документи за ранно записване за курсанти

  • bobi
  • 05 февр. 2021
  •  Коментарите са изключени за Военното окръжие в Ямбол приема документи за ранно записване за курсанти

Военното окръжие в Ямбол започна прием на документи за ранно записване за курсанти през учебната 2021-2022 година за специалността „Организация и управление на военните формирования на тактическо ниво“ в професионално направление „Военно дело“, съобщиха от военната структура.

Обучението е редовна форма с придобиване на образователно-квалификационна степен „Бакалавър“, професия „Офицер за тактическо ниво на управление“. Кандидатите могат да подават документи за прием в Националния военен университет „Васил Левски“ във Велико Търново, Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски“ в Долна Митрополия и Висшето военноморско училище „Никола Йонков Вапцаров“ във Варна.

Кандидатите трябва да са със завършено средно образование; да са годни за военна служба; да са граждани на Република България и да нямат друго гражданство; да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер; да не са освобождавани от военна служба с дисциплинарно наказание „уволнение“; да са пълнолетни и не по-възрастни от 31 години и притежават подходящи физически данни – ръст и тегло.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top