fbpx
Начало » Бакалавър » Вежди Рашидов присъства на откриването на учебната година на УниБИТ

Вежди Рашидов присъства на откриването на учебната година на УниБИТ

  • bobi
  • 01 окт. 2020
  •  Коментарите са изключени за Вежди Рашидов присъства на откриването на учебната година на УниБИТ

Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов бе официален гост днес на тържественото откриване на академичната учебна година на УниБИТ, съобщиха от комисията.

Церемонията се състоя на открито пред Народната библиотека, в сградата на която при създаването си преди 70 години се е намирал някогашният Държавен библиотекарски институт.

Вежди Рашидов поздрави проф. Стоян Денчев за изключителните му заслуги за съвременното развитие на УниБИТ и приветства ректора проф. Ирена Петева и преподавателите за приемствеността и професионализма.

Към студентите Рашидов се обърна с думите: „Истината е в знанието! Напоследък се върти една мантра, че младите и образованите са на протеста. Не зная дали е така, но днес виждам тук млади, умни, красиви , образовани деца, в чиито ръце ще е бъдещето на България. Учете се, за да се реализирате успешно, гордейте се, че сте в УниБИТ, така, както аз се гордея, че съм доктор хонорис кауза и почетен професор и на този Университет. Бъдещето на България е вашето бъдеще, млади хора!“.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top