fbpx
Начало » Бакалавър » Българка е топ инфлуенсър в света на технологиите

Българка е топ инфлуенсър в света на технологиите

  • bobi
  • 16 окт. 2020
  •  Коментарите са изключени за Българка е топ инфлуенсър в света на технологиите

Елица Крумова – възпитаник на специалност „Информатика и компютърни науки“ на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“, е първата българка, която влезе в престижната класация за инфлуенсъри в технологичната сфера на авторитетното списание The Awards Magazine.  Тя е и в Топ 50 жени инфлуенсъри през 2020 г. в света на технологиите, а понастоящем е сред първите 10 в класацията Top 100 Thought Leaders & Influencers Division – IoT Premier League.

Елица e професионалист, който съумява да съчетае най-модерните сфери – маркетинга, рекламата и IT индустрията. Работила е за някои от най-големите корпорации в света, включително за IBM и Google.

Една от най-влиятелните жени в света на технологиите завърши обучението си във ВСУ „Черноризец Храбър“ през миналата година. С особен интерес се очакваше защитата на дипломната й работа, свързана с технологии в областта на колективната интелигентност и Internet of Things. Тя избра дистанционната форма на обучение. Варненският свободен университет е единственият университет в България с акредитирана в дистанционна форма на обучение бакалавърска специалност „Информатика и компютърни науки“.  За университета Елица споделя:

„Варненският свободен университет ми помогна да осмисля теоретично задачите и проблемите, които трябваше да решавам в работата си. Обучението ми даде възможност да вникна още по-дълбоко в същината на технологичните процеси и да осмисля тенденциите за бъдещото им развитие. Възможността за дистанционно обучение е още едно съществено предимство, което ВСУ „Черноризец Храбър“ има пред другите университети“.

Елица Крумова има и още престижни квалификации: по Креативна реклама – MA Creative Advertising от Southampton Solent University, Великобритания; по Маркетинг и реклама – BA Hons. Advertising & Marketing Communications от London Metropolitan University, Великобритания.

Широкият диапазон от знания и умения в различни области ѝ помагат да вижда съвременните явления в света в цялата им пълнота. Силната ѝ страст към тенденциите и анализите за бъдещото развитието на технологиите и обществото я мотивира да споделя своите виждания в социалните мрежи. Дейността й носи и високо признание – тя намери място в едни от най-престижните класации в света на технологиите. Преди седмица стана първата българка, която влезе сред първите 15 жени, отличени от авторитетното списание The Awards Magazine. Класацията е на база поведение и активност в социалните мрежи на дамите с ключова роля в развитието на своите компании и растежа на бизнеса в света на високите технологии.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top