fbpx
Начало » България » България e домакин на престижен фармацевтичен форум

България e домакин на престижен фармацевтичен форум

  • bobi
  • 23 апр. 2019
  •  Коментарите са изключени за България e домакин на престижен фармацевтичен форум

В оспорвана надпревара с други европейски студентски асоциации, Българската фармацевтична студентска асоциация (БФСА) беше избрана за домакин на 42-ия Годишен конгрес на Европейската фармацевтична студентска асоциация (EPSA).

Най-голямото от четирите ежегодни събития на EPSA се провежда между 22-28 април 2019 г. в Парк хотел „Витоша“, София. Негов партньор е и най-голямата банка с български капитали – Fibank (Първа инвестиционна банка).

Темата на конгреса е „Хронични заболявания – сериозна заплаха за съвременния свят“. Няколкостотин студенти и магистри по фармация  от близо 40 европейски държави ще могат да вземат участие в трейнинги по комуникативни умения, ще имат възможност да се включат в доброволчески здравни кампании, както и да посетят водещи фармацевтични компании и институции. Студентите по фармация ще могат и да обменят знания и опит с други свои колеги от университети в цяла  Европа.

В Годишния конгрес на EPSA се очаква да се включат международни трейнъри и лектори-специалисти, както и български хабилитирани преподаватели от водещи университети в страната.

Източник: https://novini.bg

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top