fbpx
Начало » България » Баловете ще има, когато се осигурят определени условия

Баловете ще има, когато се осигурят определени условия

  • bobi
  • 19 май 2020
  •  Коментарите са изключени за Баловете ще има, когато се осигурят определени условия

Здравето е най-важно, а след това са баловете, така коментира зам.-министърът по образованието Таня Михайлова темата за баловете.

Според нея най-важното в момента е зрелостниците да се подготвят за изпитите и да изкарат добри резултатити. Към този момент на дневен ред било успешното представяне на матурите, които са на 1 и 3 юни.

„Официалното завършване се увенчава с дипломата за средно образование. А за да се вземе тя, трябва да се положат успешно държавните зрелостни изпити“, обясни Михайлова.

Тя подчерта, че никога, по отношение на абитуриентските балове, не е имало централизирана организация, зависеща от МОН. Те били инициатива на класа.

„Това е важен момент, който всеки трябва да изживее, но преди всичко трябва да бъдем здрави. Което означава, че когато има определени условия, може да се проведат тези балове. Що се отнася до изпращането на завършилите, аз съм твърдяла, че това е много важен момент и всеки трябва да изпита тази тръпка. Но с разум и в подходящото време. До края на дипломирането, надявам се, ще има такава възможност „, заяви  зам.-министърът.

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top