fbpx
Начало » България » Американски издание описва наша ученичка като бъдещ световен лидер

Американски издание описва наша ученичка като бъдещ световен лидер

  • bobi
  • 01 юни 2020
  •  Коментарите са изключени за Американски издание описва наша ученичка като бъдещ световен лидер

Милена Радойцева е ученичка от София във Втора английска гимназия „Томас Джеферсън“. Наскоро американското издание „Вашингтон поуст“ обяви 16-годишната ученичка за едно от 12-те деца от цял свят, които правят своите общности и нашата планета по-добри.

„В рамките на извънредното положение си беше голямо приключение. Онлайн обучението не беше кой знае какво, освен че липсваше социален контакт. Пазя се, но обичам да съм навън.“, разказа Милена .

Ученичката е активен участник в кампанията на Националния център за безопасен интернет “Героят си ти”. По думите ѝ опасности в Интернет има под всякаква форма.

„За да си на безопасно място в Интернет, трябва да си информиран. Забраняването е напълно излишно технологиите, телефоните са част от ежедневието. След 20 години може и да ги няма – да са чипове в главата ни“, посочи още Милена.

Според нея самата агресия е част от наси трябва да си зададем въпрос кой е човекът, който тормози останалите.

„Самият агресор има не по-малка нужда да говори и да сподели. Участвах в редица младежки проекти, а от “Вашингтон поуст“ са търсили моето име, знаейки какво правя. Гордост си е, личен успех, гъделичкане“, коментира ученичката.

„В самата статия се казва, че дори мога да съм световен лидер. Аз си мечтая да съм журналист“, завършва Милена.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top