fbpx
Начало » Бакалавър » Учени от 20 страни обсъждат иновациите в образованието във ВУЗФ

Учени от 20 страни обсъждат иновациите в образованието във ВУЗФ

  • netpro
  • 29 май 2015
  •  Коментарите са изключени за Учени от 20 страни обсъждат иновациите в образованието във ВУЗФ
VUZF

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), съвместно с Пекинския обединен университет – Китай, Мининския университет – Русия, Университета Игнатий – САЩ, български и международни образователни списания и институции, организират международна конференция на тема „Образованието – традиция и модерност“. Форумът  се провежда днес от 10:00 ч. в сградата на ВУЗФ

В организационния комитет на конференцията са включени представители на двадесет страни от петте континента, сред които учени от Австралия, Германия, Израел, Китай, Норвегия, Русия, САЩ, Тайланд, Франция, Холандия, Япония и др.

Във фокуса на дискусиите ще бъдат тенденциите и предизвикателствата, които стоят пред съвременното образование. По време на конференцията се предвижда да бъдат подписани договори за съвместно разработване на научноизследователски и образователни проекти, както и договори за сътрудничество между ВУЗФ и други университети, с оглед създаване на съвместни международни бакалавърски, магистърски и докторски програми.

Основната цел на организаторите е това първо издание на международната конференция да се превърне в значим научен форум, на който представители от петте континента всяка година в края на месец май да дискутират актуалните проблеми на модерното образование.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top