fbpx

Реклама

списание Образование и специализация в чужбина

 

ПРОЕКТИ НА „МАРКЕТ ТРЕНД“ ООД В ОБЛАСТТА НА ОБРАЗОВАНИЕТО

 

{tab Общо Представяне}

Маркет Тренд ЕООД е водещ издател в сферата на образованието от 7 години.

Портфолиото на компанията включва:

   Сп. „Образование и специализация в чужбина” – единственото месечно печатно издание за образование и обучение в България

   www.studyabroad.bgнай-големият протал за образование в България с над 10 000 статии и над 30 000 уникални посетители месечно

   Бакалавърски справочник – годишно издание с тираж 15 000 копия и безплатно разпространение в над 100 училища в цялата страна

   Справочник за Средно образование и езиково обучение – годишно издание с 5 000 тираж ексклузивно безплатно разпространение

 –   Справочник за Магистърски и MBA програми – годишно издание

Пълната рекламна тарифа може да свалите от тук: ПЪЛНА РЕКЛАМНА ТАРИФА

 

{tab сп. „Образование“}


СП. ОБРАЗОВАНИЕ И СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ В ЧУЖБИНА

 

COVER-SpisanieСп. „Образование и специализация в чужбина“ е първото и единственото българско издание, което представя подробно процедурата за кандидатстване за бакалавърска, магистърска, и докторска степен, чуждестранни университети и колежи, визи и право за работа, дава полезна и актуална информация за тестове, изпити, конкурси, стипендии. За родителите списанието е безценен помощник, за да вземат най-доброто решение за децата си.

 

Разпространение: 20% от тиража е за безплатно разпространение; останалата част се разпротсранява в търговската мрежа – вестникарски павилиони, големите вериги книжарници, бензиностанции и супермаркети, образователни  и кариерни изложения в страната и други

 
ПРЕДСТАВЯНЕ НА СП. „ОБРАЗОВАНИЕ И СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ В ЧУЖБИНА“

 

 

 

{tab Уебсайт}

WWW.STUDYABROAD.BG

www.StudyAbroad.bg е един от първите уеб портали в България за международно образование. Към момента е най-богатият портал с над 10 000 статии на тема образование. От ноември 2013 година е с изцяло обновена визия. Новата оптимизирана търсеща машина, помага за лесния достъп до статии за много държави, университети, студентски истории, изпити, стипендии и много други по избор на потребителя.


Средно месечни импресии: 80 000
Средномесечни униклани потребители: 30 000

 РЕКЛАМНА ТАРИФА на www.studyabroad.bg

 

 

 

 

{tab Справочник за средно образование}


cover School guideСправочникът “Средно образование и езиково обучение” е издание с безплатно разпространение.

Изданието е предназначено за родители, учители и ученици интересуващи се от най-високите стандарти в средното образование и езиковото обучение.

Справочникът представя информация за средно образование в 10 държави, 6 международни образователни програми, както и 6 от базовите езикови сертификати за деца до 15 годишна възраст.

Учениците ще открият цялата необходима информация за сроковете за кандидатстване в различните държави, таксите за образование и условията за пансионен престой, уловките при кандидатстването в съответната държава. Представени са и основните образователни програми, които са с международен стандарт като A-level, IB, IGSCE и др., както и училищата, където могат да се изучават тези програми в България. Накратко родители и ученици ще могат да се информират относно какво предлагат частните училища в България и чужбина, какво представлява пансионния живот за децата в елитните училища в чужбина, извънкласните им дейности и най-важното за дипломите, които ще придобият след завършеното им средно образование.

Справочникът за Средно образование и езиково обучение 2015 / 2016 се разпространява безплатно в печатен и в онлайн вариант. Печатното издание може да намерите  в някои от големите книжарници в страната, в някои от водещите училища, в подбрани тенис кортове, конни бази, голф игрища, езикови центрове, както и по време на различни форуми и събития в сферата на образованието.

ВИЖТЕ ПОСЛЕДНОТО ИЗДАНИЕ НА СПРАВОЧНИКА ТУК 

ПРЕДСТАВЯНЕ НА СПРАВОЧНИКА ЗА СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ

{tab Бакалавърски справочник}


БЕЗПЛАТЕН БАКАЛАВЪРСКИ СПРАВОЧНИК

cover BACH guideБакалавърският справочник е годишно издание с безплатно директно разпространение в над 100 училища, което служи като пътеводтел на учениците и техните родители в процеса на кандидатсвтане и избор на университет.

Изданието съдържа информация за кандидатстване бакалавърска степен в над 25 държави, изисквания за прием, езикови сертификати и др. Обърнато е специално внимание и на кариерното ориентиране, като са разгледани 15-те основни учебни направления и кариерните възможности, които се откриват пред завършилите ги.

 

 

 

Бакалавърски справочник 2016 ще излезе от печат през Октомри 2015 г.

ВИЖТЕ ПОСЛЕДНОТО ИЗДАНИЕ НА СПРАВОЧНИКА ТУК 

ПРЕДСТАВЯНЕ НА БАКАЛАВЪРСКИ СПРАВОЧНИК

 

 {tab Магистърски справочник}

 

POSTGRADUATE EDUCATION

MMguide-covers

 СПРАВОЧНИК МАГИСТЪРСКИ И MBA ПРОГРАМИ

Справочник за магистратури е двуезично издание за магистърски и професионални програми в страната и чужбина.

Разпространява се директно и безплатно в три държави – България, Румъния и Македония в университети, кариерни и образоватлени форуми, както и директно до HR копмании.

Изданието се издава в  печатен и онлайн вариант, като за 2014 г. има над 30 000 сваляния на изданието от сайта на www.studyabroad.bg

Тираж: 15 000 бр.

 

ВИЖТЕ ПОСЛЕДНОТО ИЗДАНИЕ НА МАГИСТЪРСКИЯ СПРАВОЧНИК ТУК ВИЖТЕ ПОСЛЕДНОТО ИЗДАНИЕ НА MBA СПРАВОЧНИКА ТУК 

ПРЕДСТАВЯНЕ НА МАГИСТЪРСКИ СПРАВОЧНИК

     

 

 {/tabs}

ЗА РЕКЛАМА:
София 1404, ул. Твърдишки проход, №27, ет. 8, офис 36
тел./факс: 02/ 961 62 63, 961 63 63
reklama@studyabroad.bg
Ана Автова
мениджър проект „Образование“

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top