fbpx
Начало » Без категория » Безплатен справочник за кандидат-студенти 2014/2015 г.

Безплатен справочник за кандидат-студенти 2014/2015 г.

Четвъртото издание на бакалавърския гайд за поредна година ще има ролята на незаменим пътеводител при подготовката за кандидатстване за бакалавърска степен в България и чужбина


Справочникът предоставя полезна информация и съвети относно естеството, спецификата и целите на бакалавърската образователна степен. Накратко са представени фактите, които трябва да знаете за най-популярните образователни дестинации – Великобритания, САЩ, Канада, Германия, Франция, Дания, Италия, Испания, Холандия, Австрия, Швейцария, Гърция, както и България.

Кандидат-студентите ще открият цялата необходима информация за сроковете за кандидатстване в различните държави, таксите за образование и разход за живот, уловките при кандидатстването в съответната държава. Представени са и основните езикови сертификати, които се изискват за прием в чуждестранните програми, както и местата, където могат да бъдат получени в България. Издателите са представили обстойно и възможностите за кариерно развитие, което младите хора ще получат при завършването на определена специалност. Накратко кандидат-студентите ще могат да разберат какво представляват някои от най-търсените специалности, какво се работи след завършването им и как се реализират студентите.

Четвъртият бакалавърски справочник Bachelor’s Degree Catalogue 2014/ 2015 се разпространява в печатен и в онлайн вариант.

Печатното издание може да намерите в тиража на сп. „Образование и специализация в чужбина“, в някои от големите книжарници в страната, водещи училища, в библиотеки, както и по време на различни форуми и събития в сферата на образованието.

 

Пълното съдържание на справочника може да откриете по-долу.

 

 

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top