fbpx
Начало » Анонси » Холандия – Обучение по хотелиерство и туризъм

Холандия – Обучение по хотелиерство и туризъм

  • Ana Avtova
  • 17 сеп. 2016
  •  Коментарите са изключени за Холандия – Обучение по хотелиерство и туризъм

Какво представлява специалността Хотелиерство

Специалността Hospitality Management става все по-популярна сред кандидат-студентите от Европа и света.

Бакалавърска или магистърска степен в тази област носи със себе си множество възможности за кариера в различни области, сред които събитиен мениджмънт (организиране на спортни и културни мероприятия, концерти, изложби и др.), управление на хотели, ресторанти, кетъринг услуги, работа в авиокомпании и круизни компании. Накратко: всякакви опции в сферата на услугите. Програмите по Хотелиерство и Туризъм and Отдих включват основно развиване на уменията за работа с хора и управление на организации.

Това е един забързан сектор, в който бъдещите професионалисти трябва ежедневно да се справят с предизвикателствата на средата и нуждите на потребителите.

Образованието по хотелиерство и туризъм се въвежда за първи път в Швейцария. Затова не бива да ни изненадва фактът, че там са едни от най-престижните университети в тази област. В последните години обаче Холандия предлага все по-качествено образование в сектора, следвайки модела на швейцарското образование. Холандските университети заемат челни места в класациите за висши учебни заведения, специализирани в хотелиерския бизнес.

Как протича обучението

Бакалавърските програми в Холандия по Hotel Management продължават 3 или, по-често, 4 години. Обикновено холандското образование предлага 3-годишни програми по повечето специалности. Удълженият период за хотелиерството и туризма се обяснява със задължителните стажове с продължителност от около половин година, през която студентите работят във водещи представители в бизнеса не само в Европа, но и в целия свят – и това по време на самото обучение!

Може да прочетете цялата статия в брой 69/ септември  2016 на списание „Образование и специализация в чужбина“. В статията може да научите още за:

– процеса по кандидатстване в Холандия;
– такси и стипендии;
– акредитация и възможности за развитие.

 

КАК ДА СИ КУПЯ:

– направете поръчка на телефон в София 02/ 961 62 63 или да ни пишете наoffice@studyabroad.bg

Цена: 5 лв.
Доставка с куриер за сметка на получателя.

Начин на плащане:
– по банков път – BG43FINV91501000167419, Първа инвестиционна банка, Маркет Тренд ЕООД
– с наложен платеж при доставка с куриер
– с пощенски запис на адрес: София 1404, ул. Твърдишки проход № 27, ет. 8, офис 36, Даниела Йорданова Стоянова

 

 

АБОНИРАЙТЕ се  за сп. Образование и специализация в чужбина от тук

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top