fbpx
Начало » Анонси » Университетът в Йорк и CITY College създават нов кампус в Европа

Университетът в Йорк и CITY College създават нов кампус в Европа

  • Chris Vrajilov
  • 05 ян. 2021
  •  Коментарите са изключени за Университетът в Йорк и CITY College създават нов кампус в Европа

Университетът в Йорк и CITY College създават европейския кампус в Солун, Гърция със сателитни дейности в 8 държави.

Europe Campus CITY College ще предлага бакалавърски, магистърски, MBA и докторски програми, водещи до образователни степени и дипломи на университета в Йорк.

Студентите в европейския кампус ще могат да изучават и специализират в редица области, включително английски език и лингвистика, психология, бизнес администрация и икономика и компютърни науки и ще получат диплома от Университета в Йорк. Европейският кампус на Университета в Йорк CITY College ще започне да набира студенти за програмите на университета в Йорк, предлагани в кампуса от януари 2021 г., а програмите ще започнат от октомври 2021 г.

Връзката между университета и CITY College обединява обща цел за сътрудничество за обществено благо. Европейският кампус ще ангажира студентите в Югоизточна и Източна Европа с амбициите на двете институции да вдъхнови студентите и персонала да създават, прилагат и споделят знанията и ангажираността, за да отговорят на най-големите икономически и обществени предизвикателства на нашето глобално общество.

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top