fbpx
Начало » Анонси » Полезни съвети: Какво трябва да знаем когато избираме програма по бизнес науки?

Полезни съвети: Какво трябва да знаем когато избираме програма по бизнес науки?

  • Chris Vrajilov
  • 28 май 2019
  •  Коментарите са изключени за Полезни съвети: Какво трябва да знаем когато избираме програма по бизнес науки?

Едни от най-популярните специалности сред кандидат-студентите навсякъде по света са науките свързаните с бизнес – бизнес, счедовоство, финанси, мениджмънт или икономика. Това не е изненадващото, защото навсякъде по света има търсене на абсолвенти от тези програми, а и с подобна диплома може да намерите разнообразни позиции, които често са добре платени.

 

Бизнес науките включват много различни програми – някои от тях са по-практични, други по-академични; някои са много специализирани, а други са по-общи. Независимо каква програма изберете, в началото вероятно ще се запознаете с основите на счетоводство, мениджмънт, социология, финанси, маркетинг, право, икономика и други; а по-късно по време на следването си ще може да специализирате.

 

Курсовете по бизнес и мениджмънт във Великобритания например ще ви научат как да планирате и оперирате всички неща, необходими за реализирането на бизнес идея. Студентите разглеждат всяка част от бизнеса – от финанси и маркетинг, до човешки ресурси и администрация.

 

В материала четете още:

  • Как да разберем дали специалността е подходяща за нас?
  • Предимствата на дипломата по бизнес науки

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top