fbpx
Начало » Анонси » ПОДТЕМА НА БРОЯ: Кулинарни изкуства

ПОДТЕМА НА БРОЯ: Кулинарни изкуства

  • Ana Avtova
  • 19 дек. 2017
  •  Коментарите са изключени за ПОДТЕМА НА БРОЯ: Кулинарни изкуства

Кулинарното изкуства набира все по-голяма популярност не само в широката общественост, но и сред младите. В България все по-често попадаме на кратки /често еднодневни курсове/, които показват различни кулинарни техники. Наред с тях, има и няколко специализирани кулинарни училища, в които бъдещите готвачи придобиват професионалния си опит. Обучението се провежда от високо квалифицирани преподаватели, често т.нар. „шеф готвачи”, които представят различните сфери на кулинарното изкуство като пекарство, сладкарство, сомелиерство, както и организационни умения в кухнята. Много от споменатите училища имат собствен ресторант, в който се обучават следващите поколения готвачи. Той може да се посещава и от клиенти, които ще бъдат обслужени на доста по-ниска цена от останалите ресторанти. Посетителите могат да се насладят на ястия от родната и чуждата кухня.

В материала четете още:

  • Къде да учите?
  • Кулинарни академии в България:
  • Къде да уча в чужбина?

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top