fbpx
Начало » Анонси » Открийте MBA програмите в Бирмингам

Открийте MBA програмите в Бирмингам

  • Ana Avtova
  • 18 май 2016
  •  Коментарите са изключени за Открийте MBA програмите в Бирмингам

Birmingham Business School e динамичен международен университет, който се стреми да развие ново поколение глобални бизнес лидери и предприемачи. Ние поставяме бизнеса в реален контекст, нашите студенти в сърцето на бизнеса, а бизнеса в центъра на обществения живот.

Университетът попада в световноизвестни класации и е международно признат от водещи институции като AMBA, EQUIS и AACSB. Тази тройна акредитация затвърждава позицията ни в елитната група от глобални бизнес училища. Щастливи сме да съобщим, че тази година MBA програмата ни бе класирана на 12-то място сред британските бизнес университети според класацията FT Global MBA Rankings.

Вашият опит и квалификации ще определят пътя ви в нашата MBA програма – така ще имате гъвкавост, избор и шанс да извлечете максималното от вашето обучение. Предлагаме разнообразни възможности за редовни, почасови и онлайн MBA курсове, включително и в програмите ни MBA Международен Бизнес, МBA Глобално Банкиране и Финанси и MBA с дистанционно обучение.    

Срещнете се с Виктория Малин, MBA Admissions and Recruitment Officer

 

През месец май представителката от офиса за прием на нови студенти в Birmingham Business School – Виктория Малин, ще посети Букурещ и София. В понеделник, 9. май,   

тя ще присъства на събитието Accesss MBA в Букурещ, Румъния, а в сряда, 11. май, Виктория ще бъде на Access MBA в София, България.

Всички детайли относно двете събития можете да намерите на сайта:  www.birmingham.ac.uk/mba-events

На събитието ще имате възможността да получите от Виктория Малин съвети и подкрепа в следването на MBA. Ще получите и повече информация относно спецификите на програмата и студентския живот в Бирмингам.

Ако имате въпроси, може да ги зададете още сега на mbaadmissions@contacts.bham.ac.uk.

Откриването на новия център на стойност 10 милиона, предвиден на обучение в магистърски програми, сред които и MBA програми, ще бъде началото на поредната вълнуваща учебна година в Birmingham Business School. Надяваме се и вие да сте част от нея!

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top