fbpx
Начало » Анонси » Испания: Най-добрите университети в Испания за 2024-та година

Испания: Най-добрите университети в Испания за 2024-та година

Сравнително голяма и много разнообразна държава, Испания предлага широка гама от опит за студентите. В зависимост от това къде се намирате, може да прекарате свободното от учене времетo си в релаксиране на плажа, преходи в планината или снежни спортове. Където и да се намирате, вие също имате гарантирани възможности да се присъедините към отличителните испански традиции и обичаи, от следобедни сиести, до късни вечери, вкусни тапас и голямо множество фестивали.

През второто десетилетие на 21-ви век петата по големина икономика в Европейския съюз привлича все повече български студенти, в допълнение разбира се към една от най-големите български имигрантски общности в света.

Въпреки трудностите, които испанската икономика изпитва след световната финансова криза от 2008-2009 г., включително високите нива на обща и на младежка безработица, Испания тепърва ще се явява обект на мечтите на все повече студенти от Европа и света – заради уникалната комбинация от висококачествено западноевропейско образование във водещите й университети, южния климат и приветливото отношение на хората.

 

В материала четете още:

  • Такси за обучение
  • Разходи за живот
  • Топ 10 факти за Испания

Избрани Университети

Препоръчани Консултанти

Top